Το DiBO JMB-S είναι ένα εξαιρετικά compact πλυστικό υψηλής πίεσης ζεστού νερού σε ρυμουλκούμενο πλαίσιο, με ελκυστική εμφάνιση και εξοπλισμένο στο εσωτερικό με τις τελευταίες και πιο πράσινες τεχνολογίες. Με τη δική του πηγή ενέργειας και ανεξάρτητη λειτουργία, επίσης για χρήση σε χώρους όπου δεν υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Με την επιλογή καθαρισμού με κρύο ή ζεστό νερό σε υψηλή πίεση, αυτό το πλυστικό υψηλής πίεσης είναι κατάλληλο για μια μεγάλη ποικιλία εργασιών καθαρισμού. Χαμηλό κέντρο βάρους στη μέση στον άξονα εξασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή φορτίου, που μαζί με το βάρος <750 kg επιφέρει μια πολύ άνετη ρυμούλκηση.

Ποιότητα και ισχύ αρμονικά ενωμένες σε αυτό το τρέιλερ υψηλής πίεσης

Βιομηχανικός κινητήρας πετρελαίου που επιλέγεται ανά τύπο μηχανήματος ανάλογα με την αξονική αντλία υψηλής πίεσης. 70 kW DiBO GreenBoiler που προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου 18%.
Σύστημα ψύξης με ανάκτηση θερμότητας από τον κινητήρα που χρησιμοποιείται για την προθέρμανση του νερού μέσω εναλλάκτη θερμότητας. Το αποτέλεσμα είναι επιπλέον εξοικονόμηση καυσίμου 15%.

Ρυμουλκούμενο υψηλής πίεσης πολύ εύκολο στη χρήση

Για να κάνετε τις εργασίες πλύσης με υψηλή πίεση ακόμα πιο εύκολα, αυτό το τρέιλερ υψηλής πίεσης είναι εξοπλισμένο με έξυπνη ψηφιακή λειτουργία με χειριστήριο. Η οθόνη καθοδηγεί τον χρήστη μέσω του προγράμματος βήμα προς βήμα. Υπάρχει συνεχής εμφάνιση της κατάστασης του μηχανήματος κατά την εργασίας με αυτό το πλύστικο υψηλής πίεσης. Η πίεση λειτουργίας, η θερμοκρασία, η στάθμη καυσίμου (προαιρετικά) και η στάθμη στη δεξαμενή νερού (προαιρετικά) είναι μόνο μερικές σημαντικές παράμετροι.

 

Το JBM-S με μια ματιά

  • Νέο χειριστήριο με ψηφιακή οθόνη και Joystick: Όλα ορατά με μια ματιά. Εύκολη ρύθμιση με ένα εύχρηστο χειριστήριο. Ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας (ακριβής & σταθερή) Ηλεκτρονικός έλεγχος με μετρητή πίεσης, μετρητής ώρας, πληροφορίες συντήρησης, μηνύματα σφάλματος και λειτουργίες συσκευής που διευκολύνουν τη συντήρηση. Η ψηφιακή οθόνη δείχνει συνεχώς την κατάσταση του μηχανήματος.
  • Μοντέρνος και αεροδυναμικός σχεδιασμός
  • Ανθεκτικό σε υπεριώδες περίβλημα διπλού τοιχώματος από πολυαιθυλένιο, μονωμένο με στάθμη θορύβου ˂ 85 dB
  • Όλες οι λειτουργίες που απαιτούνται για τις εργασίες είναι συγκεντρωμένες στο πίσω μέρος του μηχανήματος
  • Η έκδοση του τρέιλερ αποτελείται από γαλβανισμένο πλαίσιο εφοδιασμένο με στήριγμα και περιστρεφόμενο τροχό
  • Εξαιρετικά ελαφρύ <750 kg
  • Ανοξείδωτη περιστρεφόμενη ανέμη για σωλήνα πιέσεως

 

Share this story!