Αυτοκινούμενο σάρωθρο Hako Citymaster 2200

Η Ecosolution σας παρουσιάζει το Hako Citymaster 2200, κορυφαίο στην κατηγορία 2 κυβικών μέτρων.

Το Citymaster 2200 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη οικονομική απόδοση, ασφάλεια και ευελιξία όταν πρόκειται για τον καθαρισμό δημόσιων χώρων.
 
Τα εργαλεία υψηλής ποιότητας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Εξοπλισμένο με σύστημα δύο ή τριών σκούπων και με χοάνη ακαθαρσιών εξαιρετικά αποδοτική.

Τρία-σε-ένα: Σκούπισμα, υγρός καθαρισμός, χειμερινή υπηρεσία

Το Citymaster 2200 είναι απόλυτα προετοιμασμένο για χρήση σε όλες τις εποχές.
 
Το πιλοτήριο του παρέχει άριστες συνθήκες εργασίας για τον οδηγό. Προσαρμοσμένη θέση καθισμάτων, πολλαπλά ρυθμιζόμενα τιμόνια, ευρύχωρα παράθυρα για εξαιρετική θέα με πρόσθετη βοήθεια κάμερας και σύστημα θέρμανσης / κλιματισμού ή θερμαινόμενοι καθρέφτες παρμπρίζ / πορτών (προαιρετικά).
 
Ο κινητήρας χαμηλών εκπομπών με φίλτρο σωματιδίων συνδυάζεται με  υπερσύγχρονη, χαμηλού θορύβου και τεχνολογία καθαρισμού με χαμηλές εκπομπές σκόνης που επιτρέπει τη λειτουργεία του στις πιο ευαίσθητες περιοχές.
 
Το σάρωθρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υγρό καθαρισμό, χειμερινές εργασίες (καθαρισμός χιονιού, λείανση) και να μετατραπεί εύκολα σε όχημα χειμερινής υπηρεσίας.
 
Το καλοκαίρι, όταν το σκούπισμα δεν είναι αρκετό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασίες υγρού καθαρισμού.
 
Τόσο τα συστήματα με 2 όσο και 3 σκούπες παρέχουν ευελιξία στο υψηλότερο επίπεδο.
 
Δείτε το εγχειρίδιο χρήσης του Citymaster 2200 για περισσότερες λεπτομέρειες και μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για περισσότερες πληροφοριές και εξαιρετικές προφορές!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 400 1910 (ΔΕΥΤ – ΠΑΡ: 08:00- 16:00μ.μ.)
email: info@ecosolution.gr

 

Share this story!