Hako Multicar M31 / M31 Hydrostat

Το M31 συνδυάζει πολυλειτουργικότητα, οικονομία, αποδοτικότητα και ευελιξία με compact σχεδίαση. Το όχημα επίσης πείθει όσον αφορά την ασφάλεια και την άνεση. Η εργονομικά βελτιστοποιημένη καμπίνα προωθημένης οδήγησης, είναι εξοπλισμένη με μοναδικά και πιστοποιημένα με DEKRA χαρακτηριστικά ασφαλείας, τα πολύ μεγάλα κυρτά παράθυρα που επιτρέπουν την τέλεια θέα στην κυκλοφορία του δρόμου και τα παρελκόμενα εργασίας.

Ως γνήσιο all-rounder σχεδιασμένο σύμφωνα με την αρχή «One for All» της Hako και εξοπλισμένο με τρία σημεία σύνδεσης, το Multicar M31 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με 300 διαφορετικούς συνδυασμούς εξαρτήσεων!

Το Multicar M31 έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να διευκολύνεται η καθημερινή σας δουλειά, κάθε μέρα. Το μικρό πλάτος του μόλις 163 cm, ο μικρός κύκλος στροφής, το υδραυλικό τιμόνι επιτρέπουν τον εύκολη και ασφαλή ελιγμό του οχήματος ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Τόσο η λειτουργία τετρακίνησης (4Χ4) όσο και η έρπουσα ταχύτητα του, μπορούν να ενεργοποιηθούν κατ’ επιλογήν όταν χρειάζεται, επιτρέποντας στο Multicar M31 να προσαρμόζεται στις συνθήκες που υπάρχουν και να αυξάνει την αποδοτικότητά του.

Αυτό το όχημα πληρεί όλες τις απαιτήσεις!

 

 

 

 

 

 

Διατίθενται τέσσερις βασικοί τύποι του μοντέλου Multicar M31. Ανάλογα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις και την εργασία που θέλετε να κάνετε, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές δυνατότητες και επιλογές εξοπλισμού. Αυτό γίνεται εφικτό από την φιλοσοφία “ένα για όλα” του οχήματος, που εφαρμόζεται κατά την ανάπτυξη των Multicar. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλαίσιο μικρού και μεγάλου μεταξονίου, μετάδοση κίνησης 4×2 και 4×4, καμπίνες 2 ή 3 θέσεων και πολλές επιπλέον επιλογές που αυξάνουν την οικονομία, αποδοτικότητα, την άνεση και την ασφάλεια του οχήματος.

Πανίσχυρος κινητήρας Euro VI step D

Το Multicar M31 είναι εφοδιασμένο πραγματικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας EURO 6 step D με τον οποίο είναι εξοπλισμένο, μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων κατά περισσότερο από 90%. Η ιπποδύναμη των 150hp και οι 10+2 υποδιαιρέσεις του κιβωτίου ταχυτήτων, προδίδουν στους άξονες τεράστιες ροπές, καθιστώντας των 3 τόνων όχημα να “πηγαίνει παντού”.

 

Έμφαση στην ασφάλεια

 

 

 

 

 

 

 

Υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας στην οδήγηση, χάρη στο υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης, την ανεξάρτητη ανάρτηση με βαρέως τύπου ελατήρια εμπρός και τηλεσκοπικούς αποσβεστήρες κραδασμών σε όλους τους τροχούς. Το εύκαμπτο, υψηλής ποιότητας ελαφρύ ατσάλινο πλαίσιο, κάνει το Multicar M31 είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό. Έμφαση στην ασφάλεια μέσω του υδραυλικού διπλού κυκλώματος πέδησης, με εσωτερικά αεριζόμενους δίσκους σε όλους τους τροχούς και συστήματα ABS και ESC.

Άνεση και εργονομία

Όλα με μια ματιά: Μόνο μια ματιά στη πολυλειτουργική οθόνη παρέχει στον οδηγό όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας του Multicar M31. Όλα εύκολα προσβάσιμα: Τόσο τα στοιχεία λειτουργίας όσο και οι οθόνες είναι κεντρικά τοποθετημένες. Όλοι οι διακόπτες είναι φωτιζόμενοι με LED παρέχουν για βέλτιστη επίβλεψη και το βράδυ. Όλες οι λειτουργίες των υδραυλικών είναι ενσωματωμένες στο υποβραχιόνιο δεξιά του οδηγού.

Αυξημένη άνεση οδήγησης: Υδραυλικό τιμόνι, cruise control, air condition, πανοραμικός ανεμοθώρακας ασφαλείας με ενσωματωμένη ηλιοπροστασία και μια ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων βοήθειας που διευκολύνουν την καθημερινή εργασία. Προαιρετικός εξοπλισμός: ηλεκτρικά παράθυρα καθώς και ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες (αριστερά και δεξιά), φώτα ομίχλης, θερμαινόμενος ανεμοθώρακας, θερμαινόμενα καθίσματα κ.α.

Πολυλειτουργικότητα που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα Multicar

Το Multicar M31 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εργασίας. Αυτό το όχημα πολλαπλών χρήσεων είναι πάντοτε εξαιρετικά αξιόπιστο – είτε χρησιμοποιείται στην πόλη, στην κηπουρική και στον εξωραϊσμό, στον κατασκευαστικό τομέα ή στη διαχείριση αποβλήτων. Κάθε Multicar M31 είναι εξοπλισμένο με πολλές κορυφαίες δυνατότητες. Ωστόσο, διατίθεται ένα ευρύ φάσμα προαιρετικών πρόσθετων για να προσαρμόσετε το όχημα ώστε να ανταποκρίνεται τέλεια στις ατομικές σας απαιτήσεις.

Οι 2 ενισχυμένοι άξονες του, εξασφαλίζουν το όχημα με επαρκή ωφέλιμο φορτίο κατά τη λειτουργία μπροστινών παρελκομένων. Επιπλέον, το όχημα είναι ιδιαίτερα καλά προστατευμένο από ξαφνικές υδραυλικές υπερ-πιέσεις και εξωτερικά φορτία. Εξοπλισμένο με τρία σημεία σύνδεσης παρελκομένων για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εξαρτήσεων, το Multicar M31 είναι ένα πραγματικά πολυλειτουργικό όχημα. Η μπροστινή υδραυλική πλάκα στήριξης με το σύστημα ταχείας εναλλαγής, είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο, επιτρέποντας τη χρήση πολύ αποδοτικών μπροστινών εξαρτήσεων, επιπλέον:
  • Εμπρόσθια υδραυλική πλάκα παρελκομένων με εμπρόσθια υδραυλικά εργασίας έως και 4 ανεξάρτητα ζεύγη υδραυλικών διπλής ενεργείας και ηλεκτρικές αναμονές
  • Στιβαρό, πλαίσιο με σημεία σύνδεσης για διαφορετικές υπερκατασκευές ή κιβωτάμαξες
  • Κιβωτάμαξα με υδραυλική ανατροπή 3ών κατευθύνσεων, πίσω, αριστερά, δεξιά
  • Ηλεκτρικές πρίζες και υδραυλικές συνδέσεις εργασίας στο κέντρο του οχήματος για σύνδεση και έλεγχο των παρελκομένων
  • Πίσω σημεία σύνδεσης παρελκομένων, ηλεκτρικές πρίζες και υδραυλικές συνδέσεις εργασίας για τον έλεγχο των παρελκομένων
  • Έλξη τύπου μπίλιας και έλξη τύπου πείρου στο πίσω μέρος, κατάλληλες για ρυμούλκηση
  • Δυνατότητα εναλλαγής της πίεσης λειτουργίας (200bar/300bar)
  • Αυτοματισμοί λειτουργίας υδραυλικών

Κατεβάστε το φυλλάδιο παρουσίασης του Hako Multicar M31

 

 

 

 

Share this story!