Αυτοκινούμενο σάρωθρο Hako Citymaster 650

Η Ecosolution σας προσφέρει τη σειρά αναρροφητικών σαρώθρων Citymaster της γερμανικής Hako, την καλύτερη  επιλογή για την ενίσχυση και αναβάθμιση του στόλου Δήμων, φορέων και ιδιωτών!

Το επαγγελματικό, ισχυρό και ευέλικτο Hako Citymaster 600 που θα ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις σας. Ολόκληρη η πολυετής πείρα της Hako στον τομέα των αυτοκινούμενων και αναρροφητικών σάρωθρων συγκεντρώνεται σε αυτό το όχημα και σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας!

Με τη μεγαλύτερη άνεση χειρισμού και ένα καινοτόμο σύστημα γρήγορης εφαρμογής μιας μεγάλης σειράς εξαρτημάτων, έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Το σάρωθρο Citymaster 600 συνδυάζει πολυάριθμα πλεονεκτήματα και λειτουργίες με μικρές διαστάσεις, ενώ ο ευρύχωρος και άνετος χώρος εργασίας του οδηγού διευκολύνει ιδιαίτερα την ώρα της εργασίας.

Με εξαιρετική ευελιξία και μικρό κύκλο στροφής, το σάρωθρο μπορεί να έχει πρόσβαση στις πιο δύσκολες περιοχές και σημεία. Το ειδικό σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων επιτρέπει τη σύνδεση πολλών και διαφορετικών εργαλείων, με οικονομικό αποτέλεσμα, καθώς αγοράζετε μόνο ό, τι πραγματικά χρειάζεστε.

Ο στιβαρός και φιλικός σχεδιασμός και η ποιότητα Hako κάνουν το Citymaster 600 την καλύτερη επιλογή για όλες τις ανάγκες διαχείρισης δημόσιου και επαγγελματικού χώρου Δήμων, φορέων και ιδιωτών.

Δείτε το εγχειρίδιο χρήσης του Citymaster 600 για περισσότερες λεπτομέρειες και μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για περισσότερες πληροφοριές και εξαιρετικές προφορές!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 400 1910 (ΔΕΥΤ – ΠΑΡ: 08:00- 16:00μ.μ.)
email: info@ecosolution.gr

 

Share this story!