Ηλεκτρικό τρόλεϊ σαρώματος

Τα ηλεκτρικά τρόλεϊ σαρώματος είναι “πολυεργαλεία” τα οποία συμβάλλουν στην καθαριότητα και συντήρηση χώρων πρασίνου και δημόσιων χώρων. Ο χειριστής μπορεί να πραγματοποιήσει διάφορες εργασίες καθαρισμού για το καθαρισμό σε πολυσύχναστες περιοχές όπως τα κέντρα των πόλεων ή τα εμπορικά κέντρα.

Τα ηλεκτρικά τρόλεϊ σαρώματος, CUBO 180 κάνουν το έργο της καθαριότητας ευκολότερο, επιτρέποντας στους καθαριστές να συλλέγουν και να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων οπουδήποτε, ακόμα και σε ανηφορικά και δύσβατα σημεία όπως χώρους πρασίνου, πολυσύχναστους πεζόδρομους , στενούς δρόμους, χώρους με αξιοθέατα κ.ά. Για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση και ευκολία διατίθεται το CUBOMATIC 180  με το σύστημα “follow me” που κατευθύνεται ακολουθώντας τον χειριστή ακόμα και ανάμεσα στο πλήθος.

Διαθέτει 3 διαφορετικούς κάδους έτσι ώστε να μπορούν να διαχωριστούν τα διάφορα είδη ανακυκλώσιμων υλικών. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με σύνεργα καθαρισμού όπως σκούπα και συλλέκτη έτσι ώστε να μπορούν να συλλεχθούν τα απορρίμματα χωρίς ο χειριστής να χρειάζεται να έρθει σε επαφή. Με αυτόν τον τρόπο, καθαρίζετε τους χώρους με ασφάλεια και χωρίς επιπρόσθετη καταπόνηση.

 

 

 

Share this story!