Αποτελεσματικά εργαλεία πολλαπλών χρήσεων

Μεικτός ρότορας – μια επαναστατική λύση

Η σειρά GS διαθέτει σύστημα θρυμματισμού αποτελούμενο από ένα περιστρεφόμενο ρότορα βαρέως τύπου, μεγάλης διαμέτρου,  με αλασσόμενα ατσάλινα μαχαίρια κοπής και σφυριά τα οποία περιστρέφονται με ταχύτητα 2000rpm και παίρνουν κίνηση απ’ ευθείας από τον κινητήρα. Με αυτόν τον τρόπο όταν τα κλαδιά είναι μικρής διαμέτρου λειτουργούν τα σφυριά και αυτόματα όταν υπάρχουν κλαδιά μεγάλης διαμέτρου λειτουργούν τα μαχαίρια.

Πλεονεκτήματα

  • μείωση του όγκου κατά τουλάχιστον 6 φορές
  • Σε σύγκριση με ένα απλό στροφείο με σφυριά, τα επιπρόσθετα μαχαίρια εξασφαλίζουν τον τεμαχισμό τόσο χλωρών κλαδιών όσο και σκληρών ξύλων μεγάλης διαμέτρου.
  • Τα σφυριά μπαίνουν αυτόματα σε λειτουργία όταν τα κλαδιά είναι μαλακά ή χλωρά προστατεύοντας τις λεπίδες από πρόωρη φθορά.
  • Η εξαιρετική ροή του αέρα εξασφαλίζει άριστη εκτόξευση του υλικού, ακόμη και όταν είναι υγρό.

Ένα πλήρως δοκιμασμένο σύστημα

Αν η διάμετρος του ξύλου είναι πολύ μεγάλη, τα σφυριά υπαναχωρούν  και το υλικό θρυμματίζεται από τα μαχαίρια. Τα μικρά τμήματα των κλαδιών και τα  πράσινα απορριμμάτων περνούν επιπλέον από τα σφυριά και στην συνέχεια απομακρύνονται για να αποβληθούν από τον δρομέα. Το εύρος των σφυριών είναι μεγαλύτερο από το εύρος των λεπίδων, επομένως τα σφυριά λειτουργούν πρώτα, μειώνοντας τη φθορά στις λεπίδες. Τα σφυριά αντιμετωπίζουν λιγότερη φθορά, και μόνο τα βιδωτά ένθετα χρειάζονται να αντικατασταθούν.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
(επιλέξτε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Green Series
GS/LYNX 14P GS/COUGAR 18P
GS LYNX 14P GS COUGAR 18P
GS/PREMIUM 25P GS/TIGER 25P GS/TIGER 25D
GS PREMIUM 25P GS TIGER 25 P  GS/TIGER 25D
GS/PUMA 35D GS/JAGUAR45DS
GS/PUMA 35D Jaguar
GS/COBRA 75DS
GS/COBRA 75 DS
GS/COBRA 90PGS
GS/COBRA 90 PGS

 

Share this story!