Εάν πρέπει πραγματικά να είναι καθαρό … πλυστικά με ζεστό νερό και υπό υψηλή πίεση.


Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Η εργασία καθαρισμού που πρέπει να γίνει τελικά καθορίζει ποιο μοντέλο πλυστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης ζεστού νερού είναι πιο κατάλληλο, αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό για ένα πλυστικό ζεστού νερού από ότι για ένα πλυστικό υψηλής πίεσης κρύου νερού. Η γκάμα των πλυστικών υψηλής πίεσης με ζεστό νερό είναι επομένως πολύ διαφορετική και είναι κατάλληλη για μεγάλο αριθμό διαφορετικών δραστηριοτήτων καθαρισμού. (καθαρισμός προσόψεων, καθαρισμός οχημάτων, τελικός καθαρισμός κατασκευαστικών έργων…)

IBH S (Electric) IBH M (Electric)
IBH L (Electric) JBM E (Diesel)

Ένα πλυστικό υψηλής πίεσης ζεστού νερού DiBO είναι η καλύτερη αγορά…

Για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση! Μπορείτε να έχετε 100% εμπιστοσύνη στο εξαιρετικά ισχυρό και συμπαγές πλυστικό υψηλής πίεσης εάν μια επιφάνεια πρέπει να καθαριστεί με ζεστό νερό και σε υψηλή πίεση. Θα θέλατε ατομικές συμβουλές; Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τα καθαριστικά υψηλής πίεσης ζεστού νερού DiBO ξεχωρίζουν από την καινοτομία τους. Το 2008 η DiBO παρουσιάσαμε τον GreenBoiler στη σειρά IBH. Αυτός ο λέβητας με καυστήρα συνδυάζει πολύ χαμηλές εκπομπές με τεράστια απόδοση. Το 2016 το IBH-S ήταν εξοπλισμένο με το πρωτοποριακό Σύστημα Θέρμανσης Διπλής Ισχύος, έναν μοναδικό συνδυασμό του GreenBoiler και ένα ηλεκτρικό σύστημα προθέρμανσης.

• Αξονική αντλία σε κάθε μηχάνημα
• Φιλικοί προς το περιβάλλον λέβητες με καυστήρα με υψηλής απόδοσης
• Πρωτόγνωρη ισχύς και απόδοση σε όλες τις συνθήκες εργασίας
• Μόνο ανθεκτικά υλικά (ανοξείδωτο ατσάλι, πολυαιθυλένιο, …)
• Τελευταία τεχνολογία & Απλή λειτουργία
• Ηλεκτρικός κινητήρας ή κινητήρας εσωτερικής καύσης

Share this story!