Αυτοκινούμενο σάρωθρο Hako Citymaster 1250

Η Ecosolution σας παρουσιάζει το Hako Citymaster 1250, την καλύτερη  επιλογή για την ενίσχυση και αναβάθμιση του στόλου Δήμων, φορέων και ιδιωτών!

Το επαγγελματικό, ισχυρό και ευέλικτο Citymaster 1250 διαθέτει ισχυρό σύστημα καθαρισμού,  εκτεταμένες δυνατότητες σάρωσης και καινοτόμο σύστημα εφαρμογής μεγάλης σειράς εξαρτημάτων.

Oι σκούπες του σε συνδυασμό με τον ισχυρό εξατμιστή μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε ποσότητα βρωμιάς.

Η χοάνη είναι εύκολο να καθαριστεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

O ευρύχωρος και άνετος χώρος εργασίας του οδηγού διευκολύνει ιδιαίτερα την ώρα της εργασίας.

Ολόκληρη η πολυετής πείρα της Hako στον τομέα των αυτοκινούμενων και αναρροφητικών σάρωθρων συγκεντρώνεται σε αυτό το όχημα και σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας!

Ο στιβαρός και φιλικός σχεδιασμός και η ποιότητα Hako κάνουν το Citymaster 1250 εξαιρετική επιλογή για τις ανάγκες καθαριότητας και διαχείρισης δημόσιου και επαγγελματικού χώρου Δήμων, φορέων και ιδιωτών.

Δείτε το εγχειρίδιο χρήσης του Citymaster 1250 για περισσότερες λεπτομέρειες και μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για περισσότερες πληροφοριές και εξαιρετικές προφορές!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 400 1910 (ΔΕΥΤ – ΠΑΡ: 08:00- 16:00μ.μ.)
email: info@ecosolution.gr

 

Share this story!