Η Ecosolution, αντιπρόσωπος του κατασκευαστικού οίκου TS Industrie για την Ελλάδα και την Κύπρο, προωθεί στην αγορά όλη τη σειρά θρυμματιστών κλαδιών, τόσο με μεικτό ρότορα για χλωρά και ξερά κλαδιά όσο και με ρότορα τύπου σφόνδυλο με μαχαίρια για συμβατικούς κλαδοθρυμματιστές.

Η TS INDUSTRIES προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει οικονομική και οικολογική διαχείριση του πρασίνου σας. Με τους επαγγελματικούς θρυμματιστές τα κλαδιά και τα φυτά δεν είναι πλέον απόβλητα. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, χάρη σε μια ποικιλία μηχανημάτων, η TS INDUSTRIES  διαθέτει το καταλληλότερο μοντέλο για τους σκοπούς σας (διαχείριση των αστικών χώρων πρασίνου, αγρότες, έργα πρασίνου κλπ). Το συνολικό φάσμα του των θρυμματιστών προσφέρει ευελιξία και αποτελεσματικότητα.  Τα μηχανήματα της TS INDUSTRIES  είναι κινητά μηχανήματα επι τρέιλορ ή αναρτώμενα με κίνηση από PTO.

130 χρόνια εμπειρίας και περισσότερα από 10.000 πουλημένα μηχανήματα

Η TS INDUSTRIES είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης των δύο εταιρειών Tünnissen και Saelen, δύο παγκοσμίας φήμης εταιρίες κατασκευής θρυμματιστών ξύλου και κλαδιών. Η μάρκα TS INDUSTRIES εκφράζει τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες ανάπτυξης του ομίλου με βάση την ιστορία και εμπειρία και των δύο εταιρειών.

Το 1880 ιδρύθηκε η εταιρία Saelen η οποία αρχικά παρήγαγε γεωργικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου ατμοκίνητου αλωνιστικού μηχανήματος.

Σήμερα διαθέτει επαγγελματικό εξοπλισμό για τη συντήρηση των χώρων πρασίνου: δήμοι, κοινότητες, εργολάβοι πρασίνου και τα γήπεδα γκολφ είναι οι κυριότεροι πελάτες τους.

Προσεκτικά επιλεγμένοι κινητήρες

Η TS Industrie επιλέγει τους κινητήρες με γνώμονα τόσο τη μείωση της κατανάλωσης όσο και της εκπομπής καυσαερίων.  Όλοι οι κινητήρες από 18 μέχρι 55 kW καλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές που θέτει η Ε.Ε. Χρησιμοποιούνται μόνο επώνυμοι κινητήρες προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία του εξοπλισμού.

PILOT SYSTEM: ένας μικρός υπολογιστής για τη λειτουργία ολόκληρου του μηχανήματος

  • ωρομετρητής συνολικών και ημερήσιων ωρών εργασίας
  • ένδειξη στροφών κινητήρα και ρότορα
  • απενεργοποίηση σε περίπτωση ανοικτού καλύμματος και χοάνης
  • ένδειξη συντήρησης
  • ρύθμιση του συστήματος ασφαλείας (ABS & No stress)

Μια επαναστατική καινοτομία είναι η λειτουργία SWING. Τρία προεγκατεστημένα προγράμματα προσαρμόζουν τη λειτουργία του μηχανήματος στις εκάστοτε συνθήκες εργασίας. Ανάλογα το είδος ξυλείας και το ρυθμό τροφοδοσίας, μπορούν να επιλεχθούν διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας με σκοπό τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης αλλά και της φθοράς.

Η έξυπνη λειτουργία για την προστασία του περιβάλλοντος

Στην πράξη, το σύστημα θρυμματισμού του μηχανήματος εργάζεται σε ένα 8ωρο μόνο 3 ώρες. Στις υπόλοιπες ώρες δουλεύουν κινητήρας και μηχάνημα με πλήρη ισχύ χωρίς να τροφοδοτείται με υλικό. Για τον λόγο αυτό η TS Industrie ανέπτυξε το σύστημα μείωσης CO2. Το σύστημα αναγνωρίζει όταν υπάρχει υλικό προς επεξεργασία και μόνο τότε αυξάνει τις στροφές του κινητήρα σε επίπεδα εργασίας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται σημαντική μείωση της εκπομπής καυσαερίων και της κατανάλωσης. Επιπλέον εξασφαλίζεται μείωση της στάθμης θορύβου αλλά και η αύξηση της διάρκειας ζωής του μηχανήματος.

Οι σειρές εργαλείων της TS Industrie που η Ecosolution διαθέτει στην ελληνική αγορά είναι η σειρά Green, πολλαπλών χρήσεων με μεικτό ρότορα – μια επαναστατική λύση και η σειρά Wood, ισχυρά και στιβαρά εργαλεία με δίσκο κοπής με μαχαίρια.

Επιλέξτε παρακάτω τη σειρά εργαλείων που σας ενδιαφέρει, για περισσότερες πληροφορίες.

Αποτελεσματικά εργαλεία πολλαπλών χρήσεων
Ισχυρά και στιβαρά εργαλεία με δίσκο κοπής με μαχαίρια