Πολυμηχανήματα Καθαρισμού Ακτών

 

Σε συνεργασία με τον κατασκευαστικό οίκο CFC, η Ecosolution προωθεί στην ελληνική αγορά μηχανήματα καθαρισμού ακτών. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή διάφορων τύπων μηχανών με αξιοσημείωτη απόδοση και ευκολία χρήσης, η CFC σήμερα κατασκευάζει ακτοκαθαριστές. Ενσωματώνοντας αυτά τα χαρακτηριστικά, η σειρά ακτοκαθαριστών TAPIRO συνδυάζει αξιοπιστία, ευελιξία και πολύ εύκολο χειρισμό.

Όλα τα μοντέλα της σειράς TAPIRO χρησιμοποιούν ερπύστριες, καθιστώντας τα ιδανικά και αξιόπιστα για την κίνηση τους σε αμμώδεις παραλίες. Όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το έδαφος είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, τα υπόλοιπα από γαλβανισμένο χάλυβα και βαφή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ TAPIRO ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ…

(επιλέξτε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει για περισσότερες πληροφορίες)

Baby TAPIRO

Σε αντίθεση με τα άλλα μοντέλα το Baby TAPIRO “περπατάει μόνο του”, ο εξαιρετικά compact σχεδιασμός του, το μικρό βάρος του και το σύστημα κίνησης του, καθιστά τη χρήση του απλή και αποτελεσματική. Διατίθεται σε 2 εκδόσεις, Baby TAPIRO 80 με δυνατότητα να επεξεργαστεί έκταση έως και 2.500 τ.μ. / ανά ώρα & Baby TAPIRO 100 με δυνατότητα να επεξεργαστεί έκταση έως και 3.000 τ.μ. / ανά ώρα

Sprint TAPIRO

Για μικρές παραλίες συνιστούμε το μοντέλο Sprint TAPIRO, με ικανότητα εργασίας έως και 5.000 τ.μ. / ανά ώρα. Ιδανική επιλογή για περιορισμένους χώρους, όπου χρειάζονται πολλές μανούβρες.

Speed TAPIRO

Όταν αυξάνονται οι απαιτήσεις, οι τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις του Speed TAPIRO καλύπτουν τις απαιτήσεις μικρομεσαίων έως μεγάλων ακτών. Με ικανότητα εργασίας που καλύπτει από 6.000 τ.μ. / ανά ώρα και φτάνει τα 15.000 τ.μ. / ανά ώρα

Big TAPIRO

Το μοντέλο Big TAPIRO είναι ο ιδανικός ακτοκαθαριστής για μεγάλες παραλίες, με σημαντική ποσότητα υλικών που πρέπει να απομακρυνθούν. Με ικανότητα να επεξεργαστεί έως και 22.000 τ.μ. / ανά ώρα αποτελεί το “βαρύ πυροβολικό” των ακτοκαθαριστών μας.

Προσαρτήσεις Ακτοκαθαρισμού

Εάν διαθέτετε ήδη τον κατάλληλο ελκυστήρα,  σας παρέχουμε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε ξεχωριστά μόνο την προσάρτηση ακτοκαθαρισμού. Οι 5 διαφορετικές εκδόσεις προσαρτήσεων ακτοκαθαρισμού καλύπτουν μεγάλο εύρος συμβατών ελκυστήρων. Όλες οι εκδόσεις μας είναι προετοιμασμένες με σύστημα σύνδεσης 3ων σημείων και δυναμοληπτικό άξονα.