Σάρωθρο εποχούμενο/πεζού χειριστή

Το εποχούμενο/πεζού χειριστή σάρωθρο χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων, με την βοήθεια περιστρεφόμενων βουρτσών.

Σάρωθρα εποχούμενα/πεζού χειριστή, ITALA 135. Χάρη στην ιδιαίτερη ευελιξία και την αποτελεσματική χρήση τους, τα ITALA 135 είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για τον καθαρισμό δημόσιων χώρων, πεζοδρόμια, χώροι στάθμευσης, ιστορικά κέντρα πόλεων κήπους, πάρκα αλλά και βιομηχανικές περιοχές. Παράλληλα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορα είδη επιφανειών όπως τσιμέντο, άσφαλτο και δάπεδο από καουτσούκ. Το ITALA 135 μπορεί να μετατραπεί από σάρωθρο πεζού χειριστή σε εποχούμενο με την προσάρτηση τροχήλατου καθίσματος με μία κίνηση.

Τα απορρίμματα συλλέγονται με την βοήθεια μιας οριζόντιας και δύο πλευρικών βουρτσών, οι οποίες τα “οδηγούν” μέσα σε ειδικά δοχεία ή σάκους συλλογής. Τα ITALA 135 BT  διαθέτουν ισχυρές μπαταρίες που προσφέρουν πολύ μεγάλη αυτονομία, ενώ τα ITALA 135 ST διατίθενται με κινητήρα βενζίνης. Διαθέτουν προηγμένο σύστημα προστασίας από προσκρούσεις, σωλήνα αναρρόφησης, πλήρη συλλογή εξαρτημάτων σαρώματος, ενώ με την βοήθεια του συστήματος κατεονισμού σκόνης και των φίλτρων τύπου PM10 εργάζονται χωρίς σκόνες για το περιβάλλον και τον χειριστή.

Share this story!