Η Ecosolution, αντιπρόσωπος των καταξιωμένων Γερμανικών κατασκευαστικών οίκων, DIBO GmbH και FIEDLER Maschinenbau GmbH για την Ελλάδα και την Κύπρο, προωθεί στην αγορά πλυστικά συστήματα υψηλών προδιαγραφών.

ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ DIBO

Βρείτε το ιδανικό καθαριστικό υψηλής πίεσης για τις ανάγκες σας. Γνωρίζουμε την αγορά, ξέρουμε πού βρίσκονται τα κρίσιμα σημεία σε κάθε τομέα και εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε ακριβώς τις απαιτήσεις σας για μηχανήματα καθαρισμού και συγκεκριμένα πλυστικά υψηλής πίεσης κρύου νερού και πλυστικά υψηλής πίεσης ζεστού νερού. Οι προκλήσεις για τον καθαρισμό είναι μεγάλες και ποικίλες, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γκάμα προϊόντων μας είναι εξίσου μεγάλη. Η γκάμα μας αποτελείται από επαγγελματικά πλυστικά υψηλής πίεσης που κυμαίνονται από 90 έως 1.000 bar. Μπορείτε να επιλέξετε μοντέλα ηλεκτρικά, με έναν ηλεκτρικό κινητήρα, βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα. Κατάλληλο για ελαφριά ή εντατική χρήση. Σταθερό, κινητό ή σε τρέιλερ υψηλής πίεσης, με διαφορετικούς ρυθμούς παροχής και πολλά αξεσουάρ. Με έναν μόνο σκοπό: να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες καθαρισμού σας!

Πλυστικά υψηλής πίεσης κρύου νερού

Πλυστικά υψηλής πίεσης ζεστού νερού

Πλυστικά υψηλής πίεσης κρύου/ζεστού νερού επί τρέιλερ

ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FIEDLER

 

Σε συνεργασία με τη Fiedler Machinenbau GmbH, η Ecosolution προωθεί στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένα συστήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες πλύσης υψηλής πίεσης, απόφραξης, ποτίσματος κ.α. Οι υπερκατασκευές των δεξαμενών νερού είναι κατάλληλες έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν από μικρά αυτοκίνητα pick-up, οχήματα πολλαπλών χρήσεων, φορτηγά ή και σε εκδόσεις ρυμουλκούμενων επί τρέιλερ

Με την ανάπτυξη καινοτόμων δεξαμενών, ο βέλτιστος όγκος δεξαμενής σε πλάτος και ύψος μπορεί να παραχθεί για κάθε όχημα. Από 230 έως 17600 λίτρα, τα συστήματα δεξαμενών (στις απαιτούμενες χρωματικές παραλλαγές) είναι εξοπλισμένα με μεγάλη ποικιλία αντλιών για άρδευση, πότισμα, πλύση, καθαρισμό υψηλής πίεσης ή για την εφαρμογή άλμης (διάλυμα άλατος κατάλληλο για αποχιονισμό).

Η σειρά σε μπάρες πλύσης μπορεί να τοποθετηθεί από μικρότερα οχήματα έως τα μεγαλύτερα φορτηγά. Οι μπάρες πλύσης είναι πάντα ιδανικά σχεδιασμένες για τις απαιτούμενες ταχύτητες ροής και πιέσεις νερού.

 

Κάντε κλικ για να δείτε αναλυτικά τον εξοπλισμό που μπορούν να συνδυάσουν τα πλυστικά συγκροτήματα της Fiedler